Sneeuwhoogten gebied Spindleruv Mlyn Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
1235 m 740 m

Laatste update vandaag ( 25 jun 2022)

Actuele sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn

Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn, het is belangrijk om rekening mee te houden wanneer je op wintersport gaat naar Tsjechië. Het Reuzengebergte is een stuk minder sneeuwzeker dan de Alpen. Naast de sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn presenteren wij op deze pagina het aantal geopende pistekilometers, het soort sneeuw en de laatste sneeuwval. Meer informatie over de sneeuwverwachting Spindleruv Mlyn vind je in het uitgebreide weerbericht met de voorspelling voor vandaag en de komende dagen. Deze bestemming is met name populair onder wintersporters die wel belang hechten aan lage prijzen en minder aan uitgebreide wintersportmogelijkheden. Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn, hier vind je er alles over.

Ontvang de Snowalert van Spindleruv Mlyn

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Spindleruv Mlyn valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   14°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Spindleruv Mlyn is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Spindleruv Mlyn momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals