Sneeuwhoogten gebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
2872 m 1377 m

Laatste update vandaag ( 15 jun 2024)

Actuele sneeuwhoogte Ischgl

Sneeuwhoogte Ischgl, er wordt alles aan gedaan om de pistes van ‘het Ibiza in de Alpen’ vroeg in het seizoen te kunnen openen. Er worden miljoenen in kunstsneeuw geïnvesteerd om begin december al heerlijk te kunnen skiën. Over de sneeuwhoogte Ischgl hoef je je, mede door de hoge ligging van het skigebied, geen zorgen te maken. De pistes reiken hier maar liefst tot 2872 meter. Het Paznauntal heeft bovendien een bovengemiddelde sneeuwverwachting, Ischgl garandeert hierdoor wintersportplezier tot mei. Op deze pagina vind je naast de sneeuwhoogte Ischgl uitgebreide sneeuwinformatie over het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers.

Ontvang de Snowalert van Ischgl

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Ischgl valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Silvretta Arena Ischgl - Samnaun


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   9°C | 13°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Ischgl

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Ischgl is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Ischgl momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal