Sneeuwhoogten gebied Kitzbühel & Kirchberg, KitzSki Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
2400 m 800 m

Laatste update vandaag ( 15 jul 2024)

Actuele sneeuwhoogte Kirchberg

Sneeuwhoogte Kirchberg, je wilt natuurlijk goed op de hoogte zijn van de pistecondities wanneer je afreist naar deze populaire bestemming in Tirol. Al te veel zorgen hoef je je niet te maken aangezien het skigebied over voldoende sneeuwkanonnen beschikt. De sneeuwhoogte informatie wordt compleet gemaakt door de status van de pistes en de historische sneeuwhoogte. Kirchberg beschikt over een skigebied met veelal eenvoudige, brede pistes. Benieuwd naar de sneeuwverwachting? Kirchberg wordt op de weerpagina uitgebreid behandeld zodat je weet wat voor weer je tijdens je wintersport kunt verwachten. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Kirchberg.

Ontvang de Snowalert van Kirchberg

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Kirchberg valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Kitzbühel & Kirchberg, KitzSki


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   14°C | 30°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Kirchberg

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Kirchberg is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Kirchberg momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal