Sneeuwhoogten gebied Les Trois Vallées Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
3200 m 1300 m

Laatste update vandaag ( 15 jul 2024)

Actuele sneeuwhoogte Val Thorens

Sneeuwhoogte Val Thorens, je hoeft je er niet al te veel zorgen over te maken aangezien dit Europa ’s hoogste wintersportbestemming is. Hier kun je maar liefst tot mei sneeuwzeker skiën! Les Trois Vallées beschikt de hele winter lang over een geruststellende sneeuwhoogte. Val Thorens kenmerkt zich door appartementencomplexen die allemaal bij de piste liggen en een levendige sfeer. Sneeuwhoogte Val Thorens, ook vind je op deze pagina informatie over de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Val Thorens wordt op de weerpagina uitgebreid behandeld zodat je volledig op de hoogte bent van de actuele sneeuw- en weerinformatie.

Ontvang de Snowalert van Val Thorens

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Val Thorens valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Les Trois Vallées


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   10°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Val Thorens

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Val Thorens is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Val Thorens momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal