Sneeuwhoogten gebied Les Trois Vallées Open

Berg: 220 cm
Dal: 150 cm
Dorp: 150 cm
Open
poeder
3200 m 1300 m

Laatste update vandaag ( 02 mrt 2024)

Actuele sneeuwhoogte Val Thorens

Sneeuwhoogte Val Thorens, je hoeft je er niet al te veel zorgen over te maken aangezien dit Europa ’s hoogste wintersportbestemming is. Hier kun je maar liefst tot mei sneeuwzeker skiën! Les Trois Vallées beschikt de hele winter lang over een geruststellende sneeuwhoogte. Val Thorens kenmerkt zich door appartementencomplexen die allemaal bij de piste liggen en een levendige sfeer. Sneeuwhoogte Val Thorens, ook vind je op deze pagina informatie over de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Val Thorens wordt op de weerpagina uitgebreid behandeld zodat je volledig op de hoogte bent van de actuele sneeuw- en weerinformatie.

Ontvang de Snowalert van Val Thorens

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Val Thorens valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Les Trois Vallées


Status pistes
Aantal pisten open: 552
Aantal liften open: 153
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 27 feb 2024
Weer:   -6°C | -3°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Val Thorens

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Val Thorens is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Val Thorens momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal