Sneeuwhoogten weblogIeder jaar zien we op de pistes weer nieuwe gadgets. Handige attributen die het skiën of snowboarden nog leuker maken. Veel nieuwe gadgets worden gepresenteerd op de internationale outdoor beurs in München, maar ook op het internet kun je veel handige en leuke gadgets vinden. Ook bij sneeuwhoogten.nl schrijven we zo nu en dan over de nieuwste gadgets voor de wintersport. Bekijk hier een top 5.

#1. Lekker muziek luisteren in de sneeuw met de Earebel Muts

Tegenwoordig ben je niet meer afhankelijk van je oortjes of je koptelefoon om muziek te kunnen luisteren in de skibus of als je op weg bent naar de piste. Met de Earebel Muts heb je gewoon een geïntegreerde luidspreker in je muts zitten. Met deze muts heb je lekkere warme oren en ook je favoriete muziek om te luisteren. Hij is er ook in een hoofdband uitvoering.

#2. Veiligheid voor alles met de Hybrid-Pro uitrusting

De skiërs en de snowboarders die regelmatig off piste gaan, doen er goed aan om vooraf veiligheidsmaatregelen te treffen. Natuurlijk is het belangrijk om te weten of er geen lawinegevaar is als je off piste gaat, maar zorg in ieder geval dat je altijd goed bent voorbereid. De Hybrid-Pro uitrusting van Advenate bevat een lawinepieper, een sonde, een EHBO-set en een schep. Een handzaam en noodzakelijk alles in één pakket voor je veiligheid.

#3. De Explore telefoon van Landrover

Als je intensieve outdoor sporten beoefent, zoals de wintersport moet je mobiele telefoon wel tegen een stootje kunnen. De Explore van Landrover is zo’n mobiele telefoon die wel wat kan hebben. Hij is schokbestendig, waterdicht en tegen alle temperaturen bestand.

#4. Een effectief middel om te leren skiën: de Hookease

Als de kinderen gaan leren skiën, worden er nog weleens van die tuigjes gebruikt om controle over het kind te houden tijdens de afdeling. Tegenwoordig is er een hulpmiddel wat veel handiger is, namelijk de Hookease. Het is het broertje van de klem die skischolen nog weleens gebruiken om de ski’s van de kinderen aan de voorkant bij elkaar te houden. Met de Hookease controleer je de achterkant. Het kind kan dan toch de pizzapunt of bochten maken of afdalen terwijl jij snelheid onder controle houdt.

#5. De wintersport GoPro

Wil jij gewoon blijven vloggen tijdens de wintersport of spectaculaire filmpjes maken? Coolblueheeft hiervoor een geweldige GoPro uitvoering, namelijk de GoPro Hero 7. Het is de ideale action camera die zorgt voor opnames met een hoge kwaliteit. Zelfs de extreme wintersporter kan hier mee uit de voeten. Met de slow motion maak je de beelden nog specialer en de beeldstabilisator zorgt dat jouw snelle en spectaculaire afdalingsbeelden toch stabiel blijven. De camera is zelfs zonder behuizing waterdicht en kan wel tegen een stootje. Met deze leuke gadgets ga je extra enthousiast op wintersport of je nu naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Zwitserland of met Tsjechoreizen naar Tsjechië of Slowakije gaat.

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit artikel