Sneeuwhoogten gebied Zillertal Arena Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
2505 m 1744 m

Laatste update vandaag ( 15 jun 2024)

Actuele sneeuwhoogte Gerlos

Sneeuwhoogte Gerlos, op deze pagina presenteren we zowel de hoeveelheid sneeuw in het dorp, als in het dal en op de berg. Het Zillertal staat te boek als een sneeuwzekere bestemming en de pistes reiken hier tot 2505 meter. Naast de sneeuwhoogte Gerlos vermelden wij de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers en liften. De sneeuwhoogte informatie wordt compleet gemaakt met gegevens over de dalafdaling, het snowpark en de rodelbaan. In het weerbericht vind je de actuele sneeuwverwachting. Gerlos heeft een uitgebreide weersvoorspelling zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige omstandigheden. Sneeuwhoogte Gerlos? Op deze pagina vind je alles over de hoeveelheid sneeuw in deze levendige bestemming in het Zillertal

Ontvang de Snowalert van Gerlos

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Gerlos valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Zillertal Arena


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   9°C | 16°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Gerlos

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Gerlos is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Gerlos momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal