Sneeuwhoogten gebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
1892 m 620 m

Laatste update vandaag ( 15 jun 2024)

Actuele sneeuwhoogte Westendorf

De sneeuwhoogte Westendorf, onmisbare informatie wanneer je hier op wintersport gaat. Deze levendige bestemming in de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is zeer populair onder Nederlanders. Ondanks dat de pistes ‘slechts’ tot 1957 meter reiken, ligt hier de hele winter een geruststellende sneeuwhoogte. Op deze pagina vind je bovendien uitgebreide sneeuwinformatie over Westendorf, zodat je ook op de hoogte bent van de pistestatus, het aantal geopende liften en het soort sneeuw. Benieuwd naar de sneeuwverwachting? Westendorf wordt op de weerpagina uitvoerig behandeld zodat je ziet of het gaat sneeuwen of dat het zonnig wordt. Sneeuwhoogte Westendorf, alle informatie die jij zoekt.

Ontvang de Snowalert van Westendorf

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Westendorf valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   8°C | 17°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Westendorf

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Westendorf is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Westendorf momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal