Sneeuwhoogten gebied Serfaus-Fiss-Ladis Open

Berg: 150 cm
Dal: 15 cm
Dorp: 15 cm
Open
poeder
2828 m 1200 m

Laatste update vandaag ( 02 mrt 2024)

Actuele sneeuwhoogte Serfaus

Sneeuwhoogte Serfaus, op deze pagina vind je de hoeveelheid sneeuw op de berg, in het dal en in het dorp. Naast sneeuwinformatie geven wij ook aan hoeveel pistekilometers en liften er zijn geopend. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Serfaus heeft een eigen weerpagina met daarop de weervoorspelling voor vandaag en de komende dagen. Deze gemoedelijke bestemming beschikt over een uitgebreid skigebied met vrijwel altijd een geruststellende sneeuwhoogte. Serfaus staat bovendien te boek als zeer familievriendelijk. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Serfaus.

Ontvang de Snowalert van Serfaus

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Serfaus valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Serfaus-Fiss-Ladis


Status pistes
Aantal pisten open: 186
Aantal liften open: 38
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 26 feb 2024
Weer:   2°C | 5°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Serfaus

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Serfaus is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Serfaus momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal