Sneeuwhoogten gebied Serfaus-Fiss-Ladis Open

Berg: 100 cm
Dal: 5 cm
Dorp: 5 cm
Open
Frühlingsschnee
2828 m 1200 m

Laatste update vandaag ( 22 mrt 2023)

Actuele sneeuwhoogte Fiss

Sneeuwhoogte Fiss, doorgaans hoef je je hierover geen enkele zorgen te maken. Deze veelzijdige bestemming in Tirol heeft pistes die maar liefst tot boven de 2800 meter reiken. Van december tot april is sneeuwzekerheid gegarandeerd. Naast de sneeuwhoogte Fiss vind je op deze pagina informatie over het aantal geopende liften en pistekilometers. Een vergelijking met de hoeveelheden sneeuw tijdens voorgaande jaren is te vinden in de historische sneeuwhoogte Fiss. Voor de sneeuwverwachting Fiss verwijzen we je door naar de weerpagina waar je een weersverwachting vindt voor vandaag en de komende dagen.

Ontvang de Snowalert van Fiss

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Fiss valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Serfaus-Fiss-Ladis


Status pistes
Aantal pisten open: 197
Aantal liften open: 37
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: Frühlingsschnee
Laatste sneeuwval: 13 mrt 2023
Weer:   1°C | 14°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Fiss

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Fiss is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Fiss momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals