Sneeuwhoogten gebied Skiliftkarussell Winterberg Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
820 m 580 m

Laatste update vandaag ( 15 jun 2024)

Actuele sneeuwhoogte Winterberg

De sneeuwhoogte Winterberg, het is onmisbare informatie wanneer je hier een wintersport hebt gepland. Ondanks de beperkte hoogte van het skigebied kun je hier genieten van een échte skivakantie. Dankzij kunstsneeuw ligt er vrijwel de hele winter een geruststellende sneeuwhoogte, Winterberg is hierdoor steeds populairder geworden. Naast de sneeuwhoogte informatie tonen we de status van het skigebied zodat je direct ziet hoeveel kilometer piste en hoeveel liften er open zijn. Benieuwd naar de sneeuwverwachting? Winterberg heeft een uitgebreid weerbericht waarin je direct op de hoogte bent van de actuele omstandigheden. Alles over de sneeuwhoogte Winterberg op één overzichtelijke pagina.

Ontvang de Snowalert van Winterberg

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Winterberg valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Skiliftkarussell Winterberg


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   10°C | 14°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Winterberg

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Winterberg is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Winterberg momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal