Sneeuwhoogten gebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Open

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
geen info
2096 m 840 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Fieberbrunn

Fieberbrunn maakt deel uit van het Pillerseetal en beschikt doorgaans over een geruststellende sneeuwhoogte. Op deze pagina vind je de sneeuwhoogte Fieberbrunn, in het skigebied en in het dal. Daarnaast geven wij de status van de pistes weer zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens je wintersport. Naast de sneeuwhoogte Fieberbrunn vermelden wij het soort sneeuw en het aantal geopende pistes. In het uitgebreide weerbericht vind je de sneeuwverwachting Fieberbrunn zodat je weet of het de komende dagen gaat sneeuwen of dat de zon gaat schijnen. Alle sneeuwinformatie van Fieberbrunn op één overzichtelijke pagina.

Ontvang de Snowalert van Fieberbrunn

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Fieberbrunn valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn


Status pistes
Km's pisten open: 260
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 09 mrt 2017
Weer:   7°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Fieberbrunn

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Fieberbrunn is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Fieberbrunn momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals