Sneeuwhoogten gebied Ski Zillertal 3000 Open

Berg: 100 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
poeder
3250 m 1500 m

Laatste update vandaag ( 02 mrt 2024)

Actuele sneeuwhoogte Mayrhofen

Sneeuwhoogte Mayrhofen, je wilt er alles over weten wanneer je hier op wintersport gaat. Het Zillertal beschikt doorgaans over voldoende sneeuw om onbezorgd te kunnen skiën. Op de Penken (2095 m) ligt vrijwel het gehele seizoen een geruststellende sneeuwhoogte. Mayrhofen is een levendige bestemming met gezellige après-ski. Op deze pagina vind je een overzicht van alle sneeuwhoogte informatie. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Mayrhofen wordt op de weerpagina uitvoerig behandeld zodat je ziet of het gaat sneeuwen of dat het zonnig wordt. Alles over de sneeuwhoogte Mayrhofen.

Ontvang de Snowalert van Mayrhofen

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Mayrhofen valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Ski Zillertal 3000


Status pistes
Aantal pisten open: 140
Aantal liften open: 56
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 22 feb 2024
Weer:   4°C | 15°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Mayrhofen

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Mayrhofen is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Mayrhofen momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal