Sneeuwhoogten gebied Nauders Open

Berg: 80 cm
Dal: 25 cm
Dorp: 25 cm
Open
vast
2850 m 1480 m

Laatste update vandaag ( 17 jan 2022)

Actuele sneeuwhoogte Nauders

Een veelzijdige bestemming met doorgaans een geruststellende sneeuwhoogte. Nauders beschikt over een skigebied dat zowel in Oostenrijk als Italië ligt en tot een hoogte van 2850 meter reikt. Op deze pagina vind je sneeuwinformatie over de berg, het dal en het dorp. Met ook de toestand van de pistes, het aantal geopende pistekilometers en het soort sneeuw weet je alles over de sneeuwhoogte Nauders. De historische sneeuwhoogte is interessant omdat je ziet hoeveel sneeuw hier gemiddeld in de voorgaande jaren viel. Nieuwsgierig naar de sneeuwverwachting Nauders? Met het uitgebreide weerbericht ben je in één klap op de hoogte. Sneeuwhoogte Nauders, hier vind je alles over de actuele omstandigheden.

Ontvang de Snowalert van Nauders

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Nauders valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Nauders


Status pistes
Aantal pisten open: 50
Aantal liften open: 9
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 01 jan 2022
Weer:   -5°C | 1°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Nauders

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Nauders is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Nauders momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals