Sneeuwhoogten gebied Zell am See - Kaprun Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
3029 m 768 m

Laatste update vandaag ( 06 jun 2023)

Actuele sneeuwhoogte Zell am See

Sneeuwhoogte Zell am See, op deze pagina vind je alle over de condities in het dal, in het dorp en op de berg. Zell am See is een sneeuwzekere wintersportbestemming aangezien je er altijd voor kunt kiezen om te gaan skiën op de gletsjer van het nabijgelegen Kaprun. Naast de sneeuwhoogte Zell am See presenteren we op deze pagina de status van het skigebied, het aantal geopende pistekilometers en het aantal geopende liften. Informatie over de sneeuwverwachting Zell am See vind je op de weerpagina. In een uitgebreide weersverwachting vermelden wij het weer van vandaag en de komende dagen. Alles wat je wilt weten over de sneeuwhoogte Zell am See vind je op deze pagina.

Ontvang de Snowalert van Zell am See

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Zell am See valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Zell am See - Kaprun


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 03 feb 2023
Weer:   12°C | 18°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Zell am See

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Zell am See is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Zell am See momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals