Sneeuwhoogten gebied Zell am See - Kaprun Closed

Berg: 195 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
3029 m 768 m

Laatste update vandaag ( 25 mei 2022)

Actuele sneeuwhoogte Kaprun

Over de sneeuwhoogte Kaprun hoef je je nooit zorgen te maken aangezien dit sneeuwzekere dorp in het Salzburger Land over een gletsjer beschikt. De 3203 meter hoge Kitzsteinhorn garandeert grote delen van het jaar een sneeuwzekere wintersport. Op deze pagina vind je de sneeuwhoogte Kaprun in het dorp, het dal en op de berg. Ook brengen wij je op de hoogte van de pistestatus, het aantal geopende liften en het soort sneeuw. De sneeuwverwachting Kaprun wordt weergegeven in het weerbericht zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Het is verstandig om wat extra warme kleding mee te nemen omdat het op de gletsjer behoorlijk koud kan worden! Op deze pagina vind je alles over de sneeuwhoogte Kaprun.

Ontvang de Snowalert van Kaprun

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Kaprun valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Zell am See - Kaprun


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   13°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Kaprun

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Kaprun is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Kaprun momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals