Sneeuwhoogten gebied Rauris Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
2200 m 950 m

Laatste update vandaag ( 09 jul 2020)

Actuele sneeuwhoogte Rauris

Rauris is een klein, gezellig wintersportdorpje met een compact skigebied dat zeer geschikt is voor gezinnen. Benieuwd naar de sneeuwhoogte Rauris? Op deze pagina vermelden wij de hoeveelheid in het dal, in het dorp en op de berg. De informatie over de sneeuwhoogte Rauris wordt compleet gemaakt met gegevens over de toestand van de pistes, het soort sneeuw en het aantal geopende pistekilometers. In de loop der jaren is Rauris uitgegroeid tot een gewaarde bestemming zonder daarbij het authentieke karakter te verliezen. Meer over de sneeuwverwachting Rauris vind je in het weerbericht met een voorspelling voor vandaag en de komende dagen. Sneeuwhoogte Rauris, hier lees je er alles over.

Ontvang de Snowalert van Rauris

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Rauris valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Rauris


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   11°C | 25°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Rauris

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Rauris is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Rauris momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals