Sneeuwhoogten gebied Hochkönig Open

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
geen info
2000 m 800 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Maria Alm

Het pittoreske Maria Alm ligt op een hoogte van 800 meter en maakt deel uit van het uitgestrekte skigebied Hochkönig. De sneeuwhoogte Maria Alm wordt weergegeven voor het dal, het dorp en het skigebied. Ook presenteren wij de status van de pistes, het aantal geopende liften en informatie over de dalafdaling. Meer over de sneeuwverwachting Maria Alm vind je in het uitgebreide weerbericht voor vandaag en de komende dagen. Zo weet je direct of de zon gaat schijnen of dat er verandering komt in de sneeuwhoogte. Maria Alm is een gezellig dorp waar jong en oud zich thuis voelt. Dat er geen doorgaand autoverkeer door het dorp rijdt komt de sfeer alleen maar ten goede. Sneeuwhoogte Maria Alm, op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt.

Ontvang de Snowalert van Maria Alm

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Maria Alm valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Hochkönig


Status pistes
Km's pisten open: 80
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 08 mrt 2017
Weer:   6°C | 18°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Maria Alm

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Maria Alm is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Maria Alm momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals