Sneeuwhoogten gebied Tignes-Val d'Isère Open

Berg: 400 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
oud
3456 m 1550 m

Laatste update vandaag ( 15 jun 2024)

Actuele sneeuwhoogte Tignes

Sneeuwhoogte Tignes, je hoeft je er door de aanwezige gletsjer geen enkele zorgen over te maken. Zelfs in de zomer kun je hier door de aanwezige gletsjer gewoon skiën. De pistes reiken hier maar liefst tot een hoogte van 3456 meter. Niet alleen de sneeuwhoogte Tignes wordt op deze pagina gepresenteerd maar ook vind je hier informatie over het aantal geopende liften en pistekilometers. Daarnaast vermelden wij wanneer de laatste verse sneeuw is gevallen en wat voor soort sneeuw er momenteel ligt. Meer over de sneeuwverwachting Tignes vind je in het weerbericht waar een voorspelling voor vandaag en de komende dagen wordt gedaan. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Tignes.

Ontvang de Snowalert van Tignes

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Tignes valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Tignes-Val d'Isère


Status pistes
Aantal pisten open: 4
Aantal liften open: 2
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: oud
Laatste sneeuwval: 24 apr 2024
Weer:   5°C | 11°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Tignes

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Tignes is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Tignes momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal