Sneeuwhoogten gebied Paradiski Open

Berg: 335 cm
Dal: 10 cm
Dorp: 10 cm
Open
vast
3250 m 1250 m

Laatste update vandaag ( 24 feb 2020)

Actuele sneeuwhoogte La Plagne

Benieuwd naar de sneeuwhoogte La Plagne? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de omstandigheden in het dorp en in het skigebied. De pistes reiken hier tot een sneeuwzekere hoogte van 3250 meter waardoor de skiomstandigheden vrijwel altijd optimaal zijn. Sneeuwhoogte La Plagne, ook kom je op deze pagina meer te weten over het aantal geopende liften en pistes. De sneeuwverwachting La Plagne wordt vermeld in het weerbericht dat een voorspelling geeft voor vandaag en de komende dagen. Het bijbehorende skigebied beschikt over meer dan 400 kilometer aan pistes en is zeer uitgestrekt. Een comfortabele sneeuwhoogte, La Plagne biedt het een heel skiseizoen lang.

Ontvang de Snowalert van La Plagne

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in La Plagne valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Paradiski


Status pistes
Aantal pisten open: 210
Aantal liften open: 71
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 19 feb 2020
Weer:   0°C | 7°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte La Plagne

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in La Plagne is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in La Plagne momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals