Sneeuwhoogten gebied Les Trois Vallées Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
3200 m 1300 m

Laatste update vandaag ( 17 mei 2021)

Actuele sneeuwhoogte Les Menuires

Les Menuires is niet voor niks zo’n populaire wintersportbestemming. Middenin Les Trois Vallées, accommodaties aan de piste en altijd een comfortabele sneeuwhoogte; Les Menuires biedt het allemaal. Op deze pagina vind je zowel de conditie van de pistes als het aantal geopende liften en pistekilometers. Ben je benieuwd naar de sneeuwverwachting Les Menuires? In het uitgebreide weerbericht vind je het weer van vandaag en de komende dagen. Om op de hoogte te blijven van de sneeuwhoogte Les Menuires raden wij je aan om je in te schrijven voor de SnowAlert. Bij verse sneeuwval ontvang je van ons een mailtje met daarin de verwachte hoeveelheid en de huidige sneeuwhoogte. Les Menuires is een veelzijdige bestemming die zowel geschikt is voor gevorderden als beginners.

Ontvang de Snowalert van Les Menuires

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Les Menuires valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Les Trois Vallées


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   -1°C | 4°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Les Menuires

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Les Menuires is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Les Menuires momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals