Sneeuwhoogten gebied Les Portes du Soleil Open

Berg: 200 cm
Dal: 35 cm
Dorp: 35 cm
Open
poeder
2460 m 930 m

Laatste update vandaag ( 17 jan 2022)

Actuele sneeuwhoogte Avoriaz

Autovrij, direct aan de piste, een uitgebreid pisteaanbod en een comfortabele sneeuwhoogte; Avoriaz biedt het allemaal. Deze populaire bestemming ligt in het hart van Les Portes du Soleil en wordt omgeven door skipistes. Naast de sneeuwhoogte Avoriaz vind je op deze pagina de toestand van de pistes, het aantal geopende pistekilometers en de draaiende skiliften. Wil je op de hoogte blijven van de sneeuwverwachting Avoriaz? Met de SnowAlert ontvang je van ons een uitgebreide mail met actuele sneeuwinformatie. In deze bestemming hangt een bijzondere sfeer aangezien het vervoer te voet en per paardenslee gaat. En hoe fijn is het om direct voor je accommodatie op de ski’s te kunnen? De sneeuwhoogte Avoriaz is vrijwel het gehele seizoen voldoende om heerlijk te kunnen skiën.

Ontvang de Snowalert van Avoriaz

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Avoriaz valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Les Portes du Soleil


Status pistes
Aantal pisten open: 530
Aantal liften open: 155
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 08 jan 2022
Weer:   -6°C | 0°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Avoriaz

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Avoriaz is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Avoriaz momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals