Sneeuwhoogten gebied Le Grand Massif Open

Berg: 440 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
Frühlingsschnee
2500 m 900 m

Laatste update vandaag ( 21 apr 2024)

Actuele sneeuwhoogte Flaine

De sneeuwhoogte Flaine, op deze pagina vind je er alle informatie over. Naast de hoeveelheid sneeuw in het dal, het dorp en het skigebied presenteren wij de toestand van de pistes en het aantal geopende liften. Meer informatie over de sneeuwverwachting Flaine vind je in het uitgebreide weerbericht met de weersverwachting voor vandaag en de komende dagen. Alles over de sneeuwhoogte Flaine op één overzichtelijke pagina. Deze bestemming is in de jaren ’60 gebouwd en kenmerkt zich door de strakke, witte, betonnen gebouwen. Sneeuwhoogte Flaine, aangezien de pistes hier tot ver boven de 2000 meter reiken hoef je je er niet al te veel zorgen over te maken. Een compleet aanbod van informatie over de sneeuwhoogte Flaine.

Ontvang de Snowalert van Flaine

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Flaine valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Le Grand Massif


Status pistes
Aantal pisten open: 46
Aantal liften open: 11
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: Frühlingsschnee
Laatste sneeuwval: 18 apr 2024
Weer:   -3°C | 0°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Flaine

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Flaine is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Flaine momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal