Sneeuwhoogten gebied Feldberg Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
1450 m 1100 m

Laatste update vandaag ( 17 mei 2021)

Actuele sneeuwhoogte Feldberg

De sneeuwhoogte Feldberg, onmisbare informatie voor de wintersporter die hier een skivakantie heeft gepland. De pistes reiken hier slechts tot 1450 meter waardoor de sneeuwzekerheid niet optimaal is. Toch ligt hier, mede door diverse sneeuwkanonnen, grote delen van de winter een geruststellende sneeuwhoogte. Feldberg is van oorsprong een kuuroord waar je ook prachtig kunt wandelen en langlaufen. Door de geringe afstand met Nederland is het ook een goede bestemming voor een wintersportweekend, kijk dan alleen wel altijd even naar de sneeuwverwachting. Feldberg heeft op de weerpagina een uitgebreid weerbericht voor vandaag en de komende dagen. Alles over de sneeuwhoogte Feldberg vind je hier.

Ontvang de Snowalert van Feldberg

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Feldberg valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Feldberg


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   3°C | 6°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Feldberg

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Feldberg is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Feldberg momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals