Sneeuwhoogten weblog



Ga je op wintersportvakantie naar Oostenrijk en houd je enorm van luxe & comfort? Na een dag op de piste kan er niks fijner zijn dan even heerlijk vertoeven in een spa of een wellness center om zo even helemaal bij te komen van een dag vol activiteiten. Uiteindelijk is er volop keuze voor een verblijf tijdens je [LINK208835], maar om het iets gemakkelijker te maken zetten wij hier alvast de crème de la crème onder de hotels voor je op een rijtje.


Alpinresort Sport & Spa (Salzburgerland, Saalbach)



Dit resort bevindt zich op slechts zo’n 100 meter van het centrum van Saalbach en ligt op loopafstand van de meest belangrijke skiliften. De sparuimte van het 4 – sterren resort Alpinresort is enorm en telt vier sauna’s, twee stoombaden, twee hot tubs, een saunaterras en zowel een binnen als buitenzwembad. Ook vind je hier een geheel eigen snowboard – en skischool, skiverhuur en professionele kinderopvang.

Hotel Aqua Dome (Sölden-Hochsölden, Längenfeld)



Aqua Dome is een exclusief 4 – sterren hotel met een uitgebreid restaurantaanbod en tal van kuurfaciliteiten. Echte liefhebbers van wellness en water halen hier hun hart op. De gehele thermenhal is in glas uitgevoerd en hier kun je uitgebreid genieten van o.a. drie zwevende buitenzwembaden, een saunalandschap, een ware ijsgrot en kruidenbaden. Het hotel is ook erg kindvriendelijk en vanaf het balkon op de kamer heb je een fantastische panorama-view.

Hotel Salzburgerhof (Kaprun, Zell am See)



Het 5 – sterren hotel Salzburgerhof biedt een uitermate luxueus verblijf in het hart van Zell am See. Het hotel beschikt over een bijzonder mooi wellness center waar je o.a. heerlijk kunt ontspannen in een van de vele sauna’s, het stoom – en bubbelbad, de zoutgrot en infraroodcabine. Uiteraard kun je ook hier terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Al met al heeft dit hotel alles in huis voor een onvergetelijke wintersportvakantie in Oostenrijk.

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit artikel