Sneeuwhoogten weblogAls de dagen korter worden, gaan in de ‘Swarovski Kristallwelten' in Wattens de lichtjes aan. Met een uitgebreid winter- en kerstprogramma voor groot en klein, met attracties, winterpret en culinaire hoogtepunten passend bij het seizoen, veranderen de drie locaties. Dit is met name het geval voor het nieuwe belevingslandschap rond de reus in Wattens. De locaties veranderen in sfeervolle trekpleisters die in het koude seizoen voor warmte zorgen. Een leuk uitstapje dat tijdens de wintersport in [LINK208543] als een welkome afwisseling kan fungeren.

Magic Winter Moments

De reus in de ‘Swarovski Kristallwelten’ in Wattens draagt sinds het voorjaar een nieuw gewaad dat voor een winterse sfeer zorgt. Onder het motto “Magic Winter Moments” biedt het tot 7,5 hectare uitgebreide landschap veel ruimte voor belevenissen, evenementen en ontmoetingen en verandert in de winter letterlijk in een sprookjeswereld. De magische kristalwolk met ongeveer 800.000 kristallen is bedekt met een witte sneeuwlaag en voegt zich elegant in het besneeuwde Tiroolse berglandschap.

Wattens “on ice”Een ruime ijsbaan nodigt van 29 november 2015 tot 28 februari 2016 uit voor een romantisch schaatsrondje en traditioneel ijsstokschieten. Desgewenst kunnen de betoverende avonden "on ice" ook met een verfijnd, op het seizoen afgestemd meergangenmenu in Daniels. Café & Restaurant worden gecombineerd. Stalletjes met bisschopswijn en muziek voor alle generaties zorgen voor een warme en vrolijke sfeer. Er kunnen ook schaatsen worden gehuurd.

Wattens in de adventstijdAl voor de 1e advent is [LINK208543] kerstsferen. Niemand minder dan de Nederlandse ontwerper Tord Boontje heeft samen met Swarovski een feestelijke boomversiering ontwikkeld die van 9 november 2015 tot 2 februari 2016 hoog boven op de kerstboom uit de Swarovski-bossen te bewonderen is. Maar ook op de grond is veel te doen, zowel voor kunstliefhebbers alsook voor de kleine gasten in de reus: van 1 tot 24 december telt iedereen samen af tot kerstavond. Hiervoor gaat elke dag een deurtje open van de “levende adventskalender” van de ‘Swarovski Kristallwelten’.

[LINK208544]

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit artikel