Sneeuwhoogten weblogMorgen beloofd het weer veel goeds voor de skiërs in Frankrijk: zon! Gisteren was er aan de zuidflank van de Alpen sneeuw en bewolking te vinden, vandaag blijft dit beeld met name hetzelfde. Aan de noordflank zal er af en toe zon schijnen.

Vandaag nog sneeuw aan de zuidflank

Vandaag kan Frankrijk helaas nog niet genieten van de zon, het gaat flink sneeuwen, zo'n 10 á 20 centimeter. Aan de zuidflank van de Alpen in Zwitserland zal het in het westen en zuiden ook van tijd tot tijd gaan sneeuwen. Het noorden heeft hier geen last van en zal verblijd worden met af en toe wat zonnestralen. In Italië is het over het algemeen bewolkt en zullen er vanuit het westen een aantal sneeuwbuien aankomen. De val van verse sneeuw is voorlopig nog niet afgelopen. In Oostenrijk trekt het langzaam dicht en in de loop van de dag zal er neerslag vallen in het zuiden.

Morgen zon voor skiërs in Frankrijk

Donderdag wordt het overdag met name droog. In het oostelijke deel kan er zo nu en dan nog wat sneeuw vallen, maar in het westen gaat de zon volop schijnen. Vrijdag trekt het weer dicht en gaat het in Frankrijk flink sneeuwen. De sneeuw trekt langzaam door naar het oosten.[LINK202980]

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit artikel