Sneeuwhoogten weblogEen wintersport in Oostenrijk biedt tal van momenten die vastgelegd moeten worden op beeld. Het indrukwekkende winterse landschap, een stoere actiefoto op de piste of een foto die een typisch Oostenrijkse sfeer weergeeft. Ongetwijfeld zal na elke wintersport jouw camerarol vol staan met prachtige en leuke wintersportkiekjes. Let dan even goed op, want misschien is jouw foto wel dé winnende foto van deze leuke fotoactie! Kies jouw mooiste winterse foto, doe mee met de fotowedstrijd en maak kans op vette prijzen!

Een leuke winactie

De fotowedstrijd wordt georganiseerd door [LINK204732]. De bedoeling is om jouw allermooiste, leukste, meest waanzinnige winterfoto in te sturen op de website. Andere mensen kunnen op jouw foto stemmen, maar de vakjury bepaalt uiteindelijk wie de winnaars zijn. Er zijn geweldige prijzen te winnen voor degenen die op de eerste, tweede of derde plaats eindigen.

Vette prijzenIs jouw foto beoordeeld als allermooiste? Dan mag je jezelf heel gelukkig prijzen! Want de hoofdprijs bestaat uit niets minder dan een 8-daagse vakantie voor 2 personen naar een wintersportgebied in Oostenrijk! En dat niet alleen, ook win je een professionele Olympus E-M1 fotocamera! Tijdens de reis krijg je ook nog een leuke en leerzame fotoworkshop aangeboden. Daarin leer je alles over deze camera en hoe er mee om te gaan. Ook de tweede en derde prijs zijn zeker de moeite waard om mee te doen. Eindig je op een van deze plaatsen, dan win je een OM-D E-M5 of een OM-D E-M10 camera van Olympus.

Totstandkoming van de actie

De winactie wordt mogelijk gemaakt door Het Oostenrijks Toeristenburo en Olympus. Olympus is een fotografiemerk dat vooral in het assortiment camera’s heeft voor professionele fotografen. Een samenwerking tussen deze twee bedrijven zorgt ervoor dat deze fantastische prijzen gewonnen kunnen worden.

Zo doe je meeGa naar [LINK204732] en upload daar jouw vetste foto in winterse sferen. De actie loopt tot 30 november 2014. De jury zal op 5 december bekend maken wie de gelukkige winnaars van de fotoactie zijn, en op 8 december wordt de publieksprijs bekend gemaakt, gebaseerd op het aantal stemmen dat jouw foto heeft gekregen. Waar wacht je nog op?

Gerelateerde artikelen