Sneeuwhoogten gebied Tiroler Zugspitz Arena Open

Berg: 410 cm
Dal: 200 cm
Dorp: 200 cm
Open
geen info
2720 m 2000 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Lermoos

De actuele sneeuwhoogte Lermoos, het is belangrijke informatie wanneer je hier op wintersport gaat. Op deze pagina vind je sneeuwinformatie over de berg, het dal en het dorp. Ook vind je hier de status van het skigebied, de toestand van de pistes en het aantal geopende liften. Alles over de sneeuwhoogte Lermoos! Het gemoedelijke dorp in de Tiroler Zugspitz Arena staat te boek als zeer familievriendelijk en ligt aan de voet van de Grübigstein. Bij mindere sneeuwcondities kun je uitwijken naar de gletsjer van de Zugspitze (2830 m). Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Lermoos wordt uitgebreid behandeld op de weerpagina zodat je direct op de hoogte bent van de actuele omstandigheden.

Ontvang de Snowalert van Lermoos

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Lermoos valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Tiroler Zugspitz Arena


Status pistes
Km's pisten open: 26
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Weer:   6°C | 18°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Lermoos

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Lermoos is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Lermoos momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals