Sneeuwhoogten gebied Tiroler Zugspitz Arena Open

Berg: 410 cm
Dal: 200 cm
Dorp: 200 cm
Open
geen info
2720 m 2000 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Berwang

Informatie over de sneeuwhoogte Berwang vind je op deze pagina. Naast de hoeveelheid sneeuw in het dal, het dorp en op de berg vind je hier het aantal geopende liften en pistekilometers. In Berwang ben je verzekerd van wintersportplezier en sneeuw aangezien je altijd nog kunt uitwijken naar de gletsjer van de Zugspitze. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Berwang heeft een eigen weerpagina met daarop de weersverwachting van vandaag en de komende dagen. De Tiroler Zugspitz Arena staat te boek als een zeer familievriendelijke bestemming. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Berwang vind je in het onderstaande overzicht.

Ontvang de Snowalert van Berwang

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Berwang valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Tiroler Zugspitz Arena


Status pistes
Km's pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 08 mrt 2017
Weer:   5°C | 15°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Berwang

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Berwang is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Berwang momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals