Sneeuwhoogten gebied Tiroler Zugspitz Arena Open

Berg: 80 cm
Dal: 60 cm
Dorp: 60 cm
Open
poeder
2720 m 2000 m

Laatste update vandaag ( 29 jan 2020)

Actuele sneeuwhoogte Ehrwald

De actuele sneeuwhoogte Ehrwald, belangrijke informatie wanneer je hier je wintersport hebt geboekt. Hoe staat het met de sneeuwverwachting? Ehrwald is een sneeuwzekere wintersportbestemming omdat je altijd nog de mogelijkheid hebt om te gaan skiën op de gletsjer van de Zugspitze. Het is een van de populairste dorpen van de wintersportregio Tiroler Zugspitz Arena en staat bekend als zeer familievriendelijk. Naast de sneeuwhoogte Ehrwald vind je op deze pagina de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers en liften. Met het checken van de sneeuwhoogte Ehrwald kom je tijdens je wintersport niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Ontvang de Snowalert van Ehrwald

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Ehrwald valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Tiroler Zugspitz Arena


Status pistes
Aantal pisten open: 31
Aantal liften open: 11
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 28 jan 2020
Weer:   -3°C | 0°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Ehrwald

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Ehrwald is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Ehrwald momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals