Sneeuwhoogten gebied Salzburger Sportwelt Open

Berg: 100 cm
Dal: 30 cm
Dorp: 30 cm
Open
poeder
2180 m 1057 m

Laatste update vandaag ( 15 dec 2018)

Actuele sneeuwhoogte Wagrain

Middenin de Salzburger Sportwelt ligt Wagrain. Een gezellig dorp waar ook op het gebied van après-ski doorgaans ook wel wat te beleven valt. Sneeuwhoogte Wagrain? De pistes reiken hier tot een beperkte hoogte van 2180 meter maar sneeuwkanonnen houden de pistes het hele seizoen in prima conditie. Naast de sneeuwhoogte Wagrain vind je op deze pagina informatie over de pistes, het aantal geopende liften en de sneeuwverwachting. Wagrain beschikt over moderne, snelle liften maar helaas is het skigebied niet volledig verbonden. De pistes liggen aan weerszijden van het dorp en worden nooit écht steil of lastig. Sneeuwhoogte Wagrain, op deze pagina vind je een compleet overzicht van de belangrijkste informatie.

Ontvang de Snowalert van Wagrain

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Wagrain valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Salzburger Sportwelt


Status pistes
Km's pisten open: 120
Aantal liften open: 29
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 11 dec 2018
Weer:   -9°C | -3°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Wagrain

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Wagrain is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Wagrain momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals