Sneeuwhoogten gebied Salzburger Sportwelt Open

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
geen info
2180 m 1057 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Filzmoos

Sneeuwhoogte Filzmoos? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de omstandigheden in het dal, het dorp en het skigebied. We geven de status van het skigebied weer en je ziet hoeveel liften en pistekilometers er geopend zijn. Zo ben je in één oogopslag op de hoogte van alle informatie over de sneeuwhoogte Filzmoos. Het dorp ligt enigszins afgelegen in de Ski amadé en trekt veel families met kleine kinderen. De laatste jaren heeft de bestemming een flinke ontwikkeling doorgemaakt en zijn er tal van faciliteiten bijgekomen. Voor de sneeuwverwachting Filzmoos verwijzen we je door naar het uitgebreide weerbericht. Alles over de sneeuwhoogte Filzmoos vind je op deze pagina.

Ontvang de Snowalert van Filzmoos

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Filzmoos valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Salzburger Sportwelt


Status pistes
Km's pisten open: 13
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Weer:   5°C | 15°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Filzmoos

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Filzmoos is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Filzmoos momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals