Sneeuwhoogten gebied Salzburger Sportwelt Open

Berg: 150 cm
Dal: 45 cm
Dorp: 45 cm
Open
vast
2180 m 1057 m

Laatste update vandaag ( 25 jan 2020)

Actuele sneeuwhoogte Flachau

Sneeuwhoogte Flachau, op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten voor een onbezorgde wintersport. Naast sneeuwhoogte informatie over het dal, het dorp en de berg presenteren wij de status van het skigebied en het aantal geopende liften. Zo kom je niet voor verrassingen te staan met betrekking tot de sneeuwhoogte. Flachau is een levendige bestemming in het hart van de enorme Ski amadé. Over de sneeuwverwachting Flachau vind je meer informatie op de weerpagina’s. Alles over de sneeuwhoogte Flachau op één overzichtelijke pagina.

Ontvang de Snowalert van Flachau

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Flachau valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Salzburger Sportwelt


Status pistes
Aantal pisten open: 117
Aantal liften open: 43
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 19 jan 2020
Weer:   -1°C | 7°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Flachau

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Flachau is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Flachau momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals