Sneeuwhoogten weblogZodra de zomer voorbij is, komt het winterseizoen alweer in zicht. Voor vele Nederlanders betekent dit een wintersportvakantie, voor vele anderen betekent dit werken op een wintersportbestemming. Want de georganiseerde reizen moeten natuurlijk begeleid worden door reisleiders. De welbekende après-ski barren hebben personeel nodig en beginnende skiërs en snowboarders worden geïnstrueerd door leraren. De wintersport levert ieder jaar dan ook een hoop werkplekken op voor enthousiastelingen die wintersport ademen en graag van hun hobby hun (tijdelijke) beroep maken.

Vakantiewerk in de sneeuw via Snowjob

Hoe kom je dan aan zo’n baan? Een bekende vraag die veelal verschillende antwoorden oplevert. Via via werkt altijd goed, maar zelf het internet op gaan werkt al een stuk lastiger. De meeste contactpersonen spreken Duits of Frans en zijn niet goed vindbaar. Welke zoektermen gebruiken zij en op welke zoektermen zoek jij? Dit kan makkelijker dachten wij. Een overzicht van al deze banen waar Nederlands personeel gevraagd wordt, op de populairste wintersport bestemmingen. Snel en overzichtelijk zoeken en met een druk op de knop solliciteren. Dit scheelt je een hoop tijd en helpt jou in contact te komen met jouw droombaan in de wintersport. Het in 2014 opgestarte Snowjob geeft dit overzicht van vakantiewerk en is enorm makkelijk te gebruiken. Dus ben jij opzoek naar werk op wintersportbestemmingen, neem hier gerust een kijkje!!

Ideeën over vacatures of de website?

Omdat wij pas recent gestart zijn, staan wij natuurlijk open van alle input van de wintersportkenners. Dus heb, of weet jij ondernemers die graag gratis hun vacature zouden plaatsen? Of heb jij zelf ideeën over de website? Alle informatie is welkom en mag gestuurd worden naar [email protected].

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit artikel