Sneeuwhoogten weblogHet nieuwe wintersportgebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau maakt het haar gasten wel heel makkelijk om skiën (weer) onder de knie te krijgen. Nieuwe wintersporters en/of wintersporters die al jaren niet meer op de latten hebben gestaan, kunnen privélessen volgen met een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie. Wanneer cursisten vroegtijdig besluiten te stoppen, krijgen zij de kosten voor de niet benutte lesuren, materiaalhuur en skipas-dagen terug.

'Wiedereinstieg mit Genuss'

Met het ‘Ski Juwel-Wiedereinstieg mit Genuss’ verlaagt het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau de drempel om voor het eerst (weer) op wintersport te gaan. Met de focus op persoonlijke aandacht bestaan de lessen uit maximaal twee personen. Wordt de cursus eerder afgebroken of bestaat de groep toch uit meer dan twee deelnemers, dan kunnen de kosten voor de resterende lesuren, skipas en materiaalhuur worden teruggevraagd.

Aantrekkelijke actie

Gasten kunnen kiezen of zij in het charmante Alpbachtal of in het hoogdal Wildschönau verblijven. Beiden hebben hun eigen ‘Wiedereinsteiger’ aanbod. In Wildschönau is de aanbieding geldig tussen 5 januari tot 9 februari en van 23 februari tot 7 april 2013. In Alpbachtal tussen 7 januari tot 31 januari en van 3 maart tot 31 maart 2013.

De actie kan geboekt worden vanaf € 391,- per persoon en bestaat uit:

  • 3 overnachtingen bij een van de aangesloten partner-accommodaties
  • 3 dagen skipas SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau
  • 3 dagen skihuur inclusief depot voor de ski's
  • 2 dagen 2 uur skiles met privé leraar
  • WildschönauCard of Alpbachtal Seenland Card met veel aanbiedingen en voordeel
  • De actie is ook te boeken voor 5 dagen.

Ski Juwel Alpbachtal WildschönauHet nieuwe gebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau behoort tot de top tien skidomeinen van Tirol en telt in totaal 47 liften en 145 kilometers pistes, waarvan 32 km blauw, 77 km rood, 18 km zwart en 17 km skiroutes. De nieuwe achtpersoons-gondel die de twee skigebieden van Alpbachtal en Wildschönau verbindt, heeft een totale lengte van 3.279 meter en brengt de gasten in 10 minuten naar het bergstation Schatzberg.

[LINK200259]

Gerelateerde artikelen