Sneeuwhoogten gebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Open

Berg: 100 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
Frühlingsschnee
1957 m 620 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Ellmau

Alles over de sneeuwhoogte Ellmau vind je op deze pagina. Naast de sneeuwhoogte in het dorp, in het dal en op de berg geven wij de status van het skigebied weer. Zo vind je onder meer het aantal geopende liften en pistekilometers. Ben je benieuwd naar de sneeuwverwachting? Ellmau beschikt op de weerpagina over een uitgebreide weersverwachting voor vandaag en de komende dagen. Deze sfeervolle bestemming ligt aan de voet van de Wilder Kaiser middenin de SkiWelt. Ze hebben hier de beschikking over veel sneeuwkanonnen wat een positieve uitwerking heeft op de sneeuwhoogte. Ellmau is populair onder Nederlanders en heeft een gemoedelijke après-ski. Sneeuwhoogte Ellmau, alle informatie vind je hier.

Ontvang de Snowalert van Ellmau

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Ellmau valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental


Status pistes
Km's pisten open: 252
Aantal liften open: 6
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: Frühlingsschnee
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Weer:   7°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Ellmau

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Ellmau is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Ellmau momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals