Sneeuwhoogten gebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Open

Berg: 100 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
Frühlingsschnee
1957 m 620 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Brixen im Thale

Brixen im Thale maakt deel uit van het grootste skigebied van Oostenrijk, de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. De sneeuwhoogte Brixen im Thale is belangrijk om rekening mee te houden aangezien de pistes hier niet hoger reiken dan 1957 meter. Naast de hoeveelheid sneeuw in het dal, het dorp en het skigebied presenteren we hier ook de status van het skigebied. De informatie over de sneeuwhoogte Brixen im Thale wordt compleet gemaakt met het aantal geopende pistekilometers en skiliften. Het is het oudste dorp van het Brixental maar heeft door de ligging wel te maken met veel doorgaand verkeer. Houd voor je vertrekt een goed beeld van de sneeuwhoogte, Brixen im Thale biedt je een ideaal uitgangspunt voor lange dagen op de pistes van de SkiWelt.

Ontvang de Snowalert van Brixen im Thale

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Brixen im Thale valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental


Status pistes
Km's pisten open: 252
Aantal liften open: 6
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: Frühlingsschnee
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Weer:   7°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Brixen im Thale

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Brixen im Thale is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Brixen im Thale momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals