Sneeuwhoogten gebied Kleinwalsertal & Oberstdorf Closed

Berg: 75 cm
Dal: 40 cm
Dorp: 40 cm
Dicht
geen info
2224 m 1300 m

Laatste update vandaag ( 02 dec 2023)

Actuele sneeuwhoogte Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is een bijzondere bestemming. Het dal hoort bij Oostenrijk maar is alleen te bereiken vanuit Duitsland. Informatie over de sneeuwhoogte Kleinwalsertal is essentieel wanneer je hier op wintersport gaat. Met deze pagina ben je in één oogopslag op de hoogte van de omstandigheden ter plaatse. Naast de sneeuwhoogte Kleinwalsertal vermelden wij in het weerbericht de sneeuwverwachting. Kleinwalsertal is doorgaans een sneeuwzekere wintersportbestemming door de natuurlijke ligging en de pistes reiken hier tot 2224 meter. Naast goede skimogelijkheden kun je hier ook uitstekend toerskiën, wandelen en langlaufen. Sneeuwhoogte Kleinwalsertal, alle informatie die jij zoekt.

Ontvang de Snowalert van Kleinwalsertal

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Kleinwalsertal valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Kleinwalsertal & Oberstdorf


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 30 nov 2023
Weer:   -2°C | 1°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Kleinwalsertal

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Kleinwalsertal is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Kleinwalsertal momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal