Sneeuwhoogten gebied Brandnertal Open

Berg: 130 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
nat
2000 m 1000 m

Laatste update vandaag ( 02 mrt 2024)

Actuele sneeuwhoogte Brand

Nieuwsgierig naar de sneeuwhoogte Brand? Op deze pagina vind je de hoeveelheid sneeuw in het dal, het dorp en op de berg. De sneeuwhoogte informatie Brand wordt compleet gemaakt met het tonen van het aantal geopende pistekilometers en skiliften. Meer over de sneeuwverwachting Brand lees je in het uitgebreide weerbericht met het weer van vandaag en de komende dagen. In deze veelzijdige wintersportbestemming voelt jong en oud zich thuis. Daarnaast is Brand zeer goed bereikbaar aangezien het een van de eerste skigebieden is wanneer je bij Bregenz de grens met Oostenrijk passeert. Sneeuwhoogte Brand, de bestemming is niet geheel sneeuwzeker gezien de hoogte maar door de natuurlijke ligging valt hier toch veel sneeuw.

Ontvang de Snowalert van Brand

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Brand valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Brandnertal


Status pistes
Aantal pisten open: 37.6
Aantal liften open: 14
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: nat
Laatste sneeuwval: 26 feb 2024
Weer:   4°C | 7°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Brand

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Brand is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Brand momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal