Sneeuwhoogten gebied Olympiaregion Seefeld Open

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Open
geen info
2065 m 1200 m

Laatste update vandaag ( 24 apr 2019)

Actuele sneeuwhoogte Seefeld

Sneeuwhoogte Seefeld, alles over de wintersportomstandigheden in dit populaire skidorp in Tirol vind je hier. Het Olympische skigebied spreekt met name de minder ervaren skiër aan en voor langlaufers liggen er meer dan 200 km aan loipes klaar. Naast de sneeuwhoogte Seefeld vind je op deze pagina informatie over de omstandigheden in het skigebied. Zo ben je in één oogopslag op de hoogte van de toestand van de pistes, het aantal geopende pistekilometers en de laatste sneeuwval. De sneeuwverwachting Seefeld vind je op de weerpagina waar de weersverwachting van vandaag en de komende dagen wordt vermeld. Alles over de sneeuwhoogte Seefeld in één compleet overzicht.

Ontvang de Snowalert van Seefeld

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Seefeld valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Olympiaregion Seefeld


Status pistes
Km's pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Weer:   6°C | 14°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Seefeld

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Seefeld is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Seefeld momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals