Sneeuwhoogte Kaprun

Laatste update maandag 18 december 2017

Actuele sneeuwhoogte Kaprun

Over de sneeuwhoogte Kaprun hoef je je nooit zorgen te maken aangezien dit sneeuwzekere dorp in het Salzburger Land over een gletsjer beschikt. De 3203 meter hoge Kitzsteinhorn garandeert grote delen van het jaar een sneeuwzekere wintersport. Op deze pagina vind je de sneeuwhoogte Kaprun in het dorp, het dal en op de berg. Ook brengen wij je op de hoogte van de pistestatus, het aantal geopende liften en het soort sneeuw. De sneeuwverwachting Kaprun wordt weergegeven in het weerbericht zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Het is verstandig om wat extra warme kleding mee te nemen omdat het op de gletsjer behoorlijk koud kan worden! Op deze pagina vind je alles over de sneeuwhoogte Kaprun.

Sneeuwhoogten gebied Zell am See - Kaprun

1976 m
3029 m
116 cmBerg
30 cmDal
30 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Kaprun.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Kaprun valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Zell am See - Kaprun

Status pistes
Toestand pistes: redelijk
Km's pistes open: 35,0
Aantal liften open: 16 van de 17 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 16 dec 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -7°C | 0°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Kaprun

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Kaprun is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Kaprun momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Kaprun
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten