Sneeuwhoogte Gerlos

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Gerlos

Sneeuwhoogte Gerlos, op deze pagina presenteren we zowel de hoeveelheid sneeuw in het dorp, als in het dal en op de berg. Het Zillertal staat te boek als een sneeuwzekere bestemming en de pistes reiken hier tot 2505 meter. Naast de sneeuwhoogte Gerlos vermelden wij de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers en liften. De sneeuwhoogte informatie wordt compleet gemaakt met gegevens over de dalafdaling, het snowpark en de rodelbaan. In het weerbericht vind je de actuele sneeuwverwachting. Gerlos heeft een uitgebreide weersvoorspelling zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige omstandigheden. Sneeuwhoogte Gerlos? Op deze pagina vind je alles over de hoeveelheid sneeuw in deze levendige bestemming in het Zillertal

Sneeuwhoogten gebied Zillertal Arena

1744 m
2505 m
200 cmBerg
50 cmDal
50 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Gerlos.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Gerlos valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Zillertal Arena

Status pistes
Toestand pistes: zeer goed
Km's pistes open: 128,0
Aantal liften open: 52 van de 52 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -11°C | 2°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Gerlos

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Gerlos is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Gerlos momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Gerlos
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten