Sneeuwhoogte Kirchberg

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Kirchberg

Sneeuwhoogte Kirchberg, je wilt natuurlijk goed op de hoogte zijn van de pistecondities wanneer je afreist naar deze populaire bestemming in Tirol. Al te veel zorgen hoef je je niet te maken aangezien het skigebied over voldoende sneeuwkanonnen beschikt. De sneeuwhoogte informatie wordt compleet gemaakt door de status van de pistes en de historische sneeuwhoogte. Kirchberg beschikt over een skigebied met veelal eenvoudige, brede pistes. Benieuwd naar de sneeuwverwachting? Kirchberg wordt op de weerpagina uitgebreid behandeld zodat je weet wat voor weer je tijdens je wintersport kunt verwachten. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Kirchberg.

Sneeuwhoogten gebied Kitzbühel & Kirchberg

800 m
2400 m
115 cmBerg
77 cmDal
77 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Kirchberg.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Kirchberg valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Kitzbühel & Kirchberg

Status pistes
Toestand pistes: goed
Km's pistes open: 170,0
Aantal liften open: 57 van de 58 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 09 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -8°C | 3°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Kirchberg

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Kirchberg is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Kirchberg momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Kirchberg
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten