Sneeuwhoogte Fiss

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Fiss

Sneeuwhoogte Fiss, doorgaans hoef je je hierover geen enkele zorgen te maken. Deze veelzijdige bestemming in Tirol heeft pistes die maar liefst tot boven de 2800 meter reiken. Van december tot april is sneeuwzekerheid gegarandeerd. Naast de sneeuwhoogte Fiss vind je op deze pagina informatie over het aantal geopende liften en pistekilometers. Een vergelijking met de hoeveelheden sneeuw tijdens voorgaande jaren is te vinden in de historische sneeuwhoogte Fiss. Voor de sneeuwverwachting Fiss verwijzen we je door naar de weerpagina waar je een weersverwachting vindt voor vandaag en de komende dagen.

Sneeuwhoogten gebied Serfaus-Fiss-Ladis

1200 m
2820 m
210 cmBerg
75 cmDal
75 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Fiss.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Fiss valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Serfaus-Fiss-Ladis

Status pistes
Toestand pistes: zeer goed
Km's pistes open: 163,0
Aantal liften open: 2 van de 68 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 09 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -9°C | 3°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Fiss

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Fiss is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Fiss momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Fiss
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten