Sneeuwhoogte Willingen

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Willingen

De sneeuwhoogte Willingen, het is zeer belangrijke informatie aangezien de pistes hier niet zo hoog reiken als in de Alpen. Dankzij moderne kunstsneeuwinstallaties ligt hier het grootste deel van de winter voldoende sneeuw om te kunnen skiën. Willingen is binnen enkele uren vanuit Nederland bereikbaar en daardoor ideaal voor een weekendje skiën. Naast sneeuwhoogte informatie over de berg, het dal en het dorp zie je op deze pagina de status van het skigebied en het geopende aantal pistekilometers. Nieuwsgierig naar de sneeuwverwachting? Willingen heeft een actueel weerbericht waarmee je direct op de hoogte bent van de huidige omstandigheden. De sneeuwhoogte Willingen vind je op deze pagina.

Sneeuwhoogten gebied Willingen

580 m
838 m
45 cmBerg
20 cmDal
20 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Willingen.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Willingen valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Willingen

Status pistes
Toestand pistes: redelijk
Km's pistes open: 14,0
Aantal liften open: 10 van de 13 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: kunstsneeuw
Laatste sneeuwval: 02 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -5°C | 3°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Willingen

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Willingen is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Willingen momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Willingen
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten