Sneeuwhoogte Serfaus

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Serfaus

Sneeuwhoogte Serfaus, op deze pagina vind je de hoeveelheid sneeuw op de berg, in het dal en in het dorp. Naast sneeuwinformatie geven wij ook aan hoeveel pistekilometers en liften er zijn geopend. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Serfaus heeft een eigen weerpagina met daarop de weervoorspelling voor vandaag en de komende dagen. Deze gemoedelijke bestemming beschikt over een uitgebreid skigebied met vrijwel altijd een geruststellende sneeuwhoogte. Serfaus staat bovendien te boek als zeer familievriendelijk. Een compleet overzicht van de sneeuwhoogte Serfaus.

Sneeuwhoogten gebied Serfaus-Fiss-Ladis

1200 m
2820 m
210 cmBerg
75 cmDal
75 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Serfaus.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Serfaus valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Serfaus-Fiss-Ladis

Status pistes
Toestand pistes: zeer goed
Km's pistes open: 163,0
Aantal liften open: 2 van de 68 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 09 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -9°C | 3°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Serfaus

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Serfaus is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Serfaus momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Serfaus
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten