Sneeuwhoogte Westendorf

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Westendorf

De sneeuwhoogte Westendorf, onmisbare informatie wanneer je hier op wintersport gaat. Deze levendige bestemming in de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is zeer populair onder Nederlanders. Ondanks dat de pistes ‘slechts’ tot 1957 meter reiken, ligt hier de hele winter een geruststellende sneeuwhoogte. Op deze pagina vind je bovendien uitgebreide sneeuwinformatie over Westendorf, zodat je ook op de hoogte bent van de pistestatus, het aantal geopende liften en het soort sneeuw. Benieuwd naar de sneeuwverwachting? Westendorf wordt op de weerpagina uitvoerig behandeld zodat je ziet of het gaat sneeuwen of dat het zonnig wordt. Sneeuwhoogte Westendorf, alle informatie die jij zoekt.

Sneeuwhoogten gebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

620 m
1957 m
160 cmBerg
75 cmDal
75 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Westendorf.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Westendorf valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Status pistes
Toestand pistes: goed
Km's pistes open: 252,0
Aantal liften open: 84 van de 90 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -7°C | 4°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Westendorf

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Westendorf is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Westendorf momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Westendorf
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten