Sneeuwhoogte Val Thorens

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Val Thorens

Sneeuwhoogte Val Thorens, je hoeft je er niet al te veel zorgen over te maken aangezien dit Europa ’s hoogste wintersportbestemming is. Hier kun je maar liefst tot mei sneeuwzeker skiën! Les Trois Vallées beschikt de hele winter lang over een geruststellende sneeuwhoogte. Val Thorens kenmerkt zich door appartementencomplexen die allemaal bij de piste liggen en een levendige sfeer. Sneeuwhoogte Val Thorens, ook vind je op deze pagina informatie over de status van het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers. Wil je meer weten over de sneeuwverwachting? Val Thorens wordt op de weerpagina uitgebreid behandeld zodat je volledig op de hoogte bent van de actuele sneeuw- en weerinformatie.

Sneeuwhoogten gebied Les Trois Vallées

1300 m
3200 m
255 cmBerg
235 cmDal
235 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Val Thorens.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Val Thorens valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Les Trois Vallées

Status pistes
Toestand pistes: goed
Km's pistes open: 585,0
Aantal liften open: 154 van de 159 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: vast
Laatste sneeuwval: 07 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -5°C | 0°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Val Thorens

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Val Thorens is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Val Thorens momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Val Thorens
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten