Sneeuwhoogte Ischgl

Laatste update maandag 22 januari 2018

Actuele sneeuwhoogte Ischgl

Sneeuwhoogte Ischgl, er wordt alles aan gedaan om de pistes van ‘het Ibiza in de Alpen’ vroeg in het seizoen te kunnen openen. Er worden miljoenen in kunstsneeuw geïnvesteerd om begin december al heerlijk te kunnen skiën. Over de sneeuwhoogte Ischgl hoef je je, mede door de hoge ligging van het skigebied, geen zorgen te maken. De pistes reiken hier maar liefst tot 2872 meter. Het Paznauntal heeft bovendien een bovengemiddelde sneeuwverwachting, Ischgl garandeert hierdoor wintersportplezier tot mei. Op deze pagina vind je naast de sneeuwhoogte Ischgl uitgebreide sneeuwinformatie over het skigebied met onder meer het aantal geopende pistekilometers.

Sneeuwhoogten gebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

1377 m
2872 m
130 cmBerg
60 cmDal
60 cmDorp
Status skigebied
Status skigebied
geen verse sneeuw
Ontvang de Snowalert van Ischgl.

En blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport dorp. Wanneer er verse sneeuw in Ischgl valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Status pistes, weer & sneeuw gebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Status pistes
Toestand pistes: goed
Km's pistes open: 86,0
Aantal liften open: 28 van de 45 liften
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: poeder
Laatste sneeuwval: 09 mrt 2017
Verse sneeuw: -
Weer:   -8°C | 2°C
» uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Ischgl

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Ischgl is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Ischgl momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte Ischgl
huidige sneeuwhoogte berg
huidige sneeuwhoogte dal
Laatste weblog berichten