Sneeuwhoogten gebied Harrachov - Certova hora Closed

Berg: 0 cm
Dal: 0 cm
Dorp: 0 cm
Dicht
geen info
1020 m 670 m

Laatste update vandaag ( 25 jun 2022)

Actuele sneeuwhoogte Harrachov

Voor je op wintersport gaat naar Tsjechië, is het verstandig om een goed beeld te hebben van de sneeuwhoogte Harrachov. De winters zijn hier niet zo sneeuwzeker als in de Alpen maar sneeuwkanonnen garanderen dat de pistes in een goede conditie blijven. Naast de sneeuwhoogte Harrachov vind je hier sneeuwinformatie over het skigebied. Zo weet je direct hoeveel kilometer piste er is geopend en welke liften er draaien. Meer over de sneeuwverwachting Harrachov vind je in het uitgebreide weerbericht. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare bestemming en geen belang hecht aan een uitgebreid pisteaanbod dan voel je je hier volkomen thuis. Sneeuwhoogte Harrachov, alles op één overzichtelijke pagina.

Ontvang de Snowalert van Harrachov

Blijf op de hoogte van de sneeuwhoogten in jouw wintersport favoriet. Wanneer er verse sneeuw in Harrachov valt ontvang je een e-mail met daarin de hoeveelheid verse sneeuw, de weersverwachting en de actuele sneeuwhoogte.

Sneeuwhoogte Harrachov - Certova hora


Status pistes
Aantal pisten open: 0
Aantal liften open: 0
Dalafdaling open:
Snowpark open:
Rodelbaan open:
Weer & Sneeuw
Soort sneeuw: geen info
Laatste sneeuwval: -
Weer:   14°C | 19°C
Uitgebreid weerbericht

Historische sneeuwhoogte Harrachov

De historische sneeuwhoogte geeft weer hoeveel sneeuw er de voorgaande jaren gemiddeld in Harrachov is gevallen. Met de sneeuwhistorie grafiek kun je bepalen of de sneeuwhoogte in Harrachov momenteel meer of minder is dan tijdens andere wintersportseizoenen. De sneeuwgeschiedenis is zowel beschikbaar voor de sneeuwhoogten in het dal als op de berg.

Historische sneeuwhoogte

huidige sneeuwhoogte berg huidige sneeuwhoogte dal

Wintersport deals